fbpx

Fri frakt och retur över 500 kr

Fri frakt och retur över 500 kr – Join the venture 

HÅLLBARHET

Som outdoorföretag är vi ytterst medvetna om miljön i hela organisationen. Vi försöker att redan från start minimera vårt miljömässiga fotavtryck.

Naturmaterial

Vi tror att vårt tänk i kläddesignen ”back to basic” är en teori som kan appliceras i vårt sätt att klä oss. Det som kommer från naturen har unika funktioner, därför innehåller våra basplagg en stor del naturmaterial.

Medvetna val

Vi anser att du som konsument ska göra medvetna val vid köp av dina kläder. Därför satsar vi på plagg som håller i längden, bort från slit och släng-samhället.

Håller över tid

Vi försöker alltid se till att våra produkter håller över tid, både rent kvalitét och trendmässigt. Vi ställer hårda krav på oss själva och på våra leverantörer.

Utforska friluftslivet

Vi vill också med våra produkter inspirera fler att upptäcka friluftslivet och alla dess positiva effekter som utomhushusaktiviteter ger. Det ska vara skönt att vara ute i naturen!

Tvättråd

En stor del av dina kläders livslängd ligger i dina händer. Tvätta inte när det inte behövs. Oftast räcker det med att vädra dina plagg i frisk luft för att få dem fräscha. Om dina plagg är lätt smutsiga räcker det oftast att ta bort fläckarna för hand med varmt vatten eller t.ex. en steamer.

 

Reparation

Kläder som används i naturen kommer att slitas. Vi gör vårt yttersta för att hålla en hög kvalité, men ur ett hållbarhetsperspektiv är det alltid bra att försöka laga exempelvis sömmar själv.

Plaggets livslängd

Du kan minimera din miljöpåverkan och maximera klädernas livslängd genom att återanvända, reparera och återvinna dina plagg. Tillsammans kan vi göra skillnad. 

 

VÅR DISTRIBUTION

inga onödiga mellanhänder- inga onödiga kostnader

DESIGN

PRODUKTION

LEVERANS

KUND

0
    0
    VARUKORG
    Your cart is emptyReturn to Shop